PROVADA: Waarom je het niet mag missen

Het aftellen is weer begonnen voor PROVADA 2016! In de afgelopen twaalf jaar is PROVADA uitgegroeid tot het jaarlijkse platform voor de vastgoedbranche. Gedurende drie dagen treffen vastgoed (gerelateerde) partijen elkaar om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Het is inmiddels uitgegroeid tot een inhoudelijk netwerkevenement waar alle belangrijke (grote maar ook kleine) organisaties, die wonen, werken en winkelen interessant en comfortabel maken, aanwezig zijn.  Ondanks de sterke opmars van Internet is er nog steeds een grote behoefte aan persoonlijke ontmoetingen en het opdoen van nieuwe informatie. Op PROVADA kunnen bezoekers, maar ook de standhouders onderling met klanten praten, (vervolg)afspraken maken, maar ook geïnspireerd worden door presentaties, lezingen en debatten. Tijd is schaars en daarom bieden we de mogelijkheid deze aspecten in één, twee of drie dagen samen te brengen.

Thema

Het thema voor 2016 is ’The Next Step’. In snel tempo volgen veranderingen elkaar op. Er is een nieuw, dynamisch speelveld aan het ontstaan waarop elke vastgoedpartij zijn positie voortdurend moet bepalen. O.a. Robotica, Internet of Things, Big data, gebruik versus bezit, verleiden en beleven. Met nieuwe mogelijkheden moet de volgende stap genomen worden. Vooruit kijken, denken en aanpakken. Gericht op het resultaat. Niet meebewegen is geen optie! Dus…. The Next Step.

Naast een hoofdthema heeft PROVADA ook ieder jaar dagthema’s . De wisselende dagthema’s zorgen ervoor dat er een nieuwe dimensie aan de beurs wordt gegeven. Dit jaar zijn de thema’s: Smart Cities, Game Changers en Business Innovation.

Nieuw

Nieuw op de beurs is dit jaar PROVADAFuture: de (digitale) toegang tot actuele, toegankelijke informatie over technologie en trends met impact voor de toekomst van vastgoed en vastgoedbedrijven. Op dit platform vind je actuele informatie, trends en microtrends, startups, onderzoek, universiteiten en innovatieve projecten. Dit alles op één plek en toegespitst op de toekomst van het vastgoed.

Wij zien het als een nieuwe dienst waar bezoekers en standhouders gebruik van kunnen maken. De portal zal voor een deel in samenwerking met kennispartner, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk, opgezet worden. De online portal van PROVADAFuture wordt voor de start van de beurs gelanceerd. Tijdens de PROVADA op 7,8 en 9 juni zullen we speciaal voor PROVADAFuture een plek faciliteren waar kennis gedeeld kan worden door middel van een dagelijks inhoudelijk en interactief programma.

Ben jij er dit jaar ook bij op hét ontmoetingspunt van de Nederlandse vastgoedbranche?

Meer ontwikkelingen